Amiben segíteni tudunk

Célkitűzés

Projektmenedzsment, stratégia alkotás, pályázatírás, közbeszerzés, tervezés, művezetés, marketing, gazdaságfejlesztés… Hogy hogyan tudunk Önnek ennyi témában segíteni és professzionális tanácsadást és komplex megoldásokat nyújtani? Úgy, hogy a Dimico mögött egy szakértői csoport, az úgynevezett Summa Group áll.

 

Teljes körű tanácsadás

 

A teljes körű tanácsadási portfólió biztosítása érdekében a korunk követelményeit, feltételeit teljesítő szakértőket állítunk magunk mellé a legkülönbözőbb területeken, s a lehető legjobb szakembereket, „specialistákat” tudhatjuk partnereink között, annak érdekében, hogy Önnek a legjobb megoldást adjuk és profi munkát kapjon. Ennek érdekében alakítottuk ki a Summa Groupot, amely egy szakértői csoportosulást jelent.

 

Stratégiai iránymutatás

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden kérdésre adott válasz magában hordoz egy újabb kérdést, és a Megbízók általában igénylik a személyes kapcsolattartást, amely igény teljesen megalapozott, és amelyet minden esetben teljesíteni tudunk. Nekünk, tanácsadóknak, stratégiai iránymutatóknak is el kell mondanunk, hogy bár az online világban is dolgozunk, ügyfeleink számára tanácsot adni csak a valóságban, személyesen lehet. Ahogyan a Megbízónak is, nekünk is szükségünk van a személyes, bizalmi kapcsolatra. Saját szemünkkel kell látnunk ügyfeleink reakcióit, a változás jeleit. Nem felejtjük el, hogy minden egyes munkánk, segítségünk, szerepvállalásunk bizalmi feladat.

Ügyfeleink kérdéseire igyekszünk logikusan felépített, rendszerbe illő megoldási javaslatokat, hosszútávú stratégiai irányokat megfogalmazni. Magunkat nem is egyszerűen tanácsadóként definiáljuk, hanem inkább probléma-megoldónak, iránymutatónak, valamint projekt-teremtő szakértőnek határozzuk meg.

 

Az Ön sikere, a mi sikerünk is

 

Mindig Ön és projektje áll az első helyen, a középpontban. Szeretjük látni Partnereink sikerét, hisz az a mi sikerünk is egyben.